Další ročník Job Day úspěšně za námi

Rušná atmosféra panovala v pátek 27. září 2024 ve vestibulu školy. Od rána se zde konal další ročník tradiční akce Job Day, na které se žákům prezentují regionální zaměstnavatelé. Tato akce je pro žáky důležitá z hlediska navázání kontaktů.

„Pro žáky je to velmi cenná událost z hlediska navázání kontaktů, zároveň na jednom místě získají přehled o tom, jaké mají po škole pracovní možnosti. Lépe se tak orientují na pracovním trhu,“ uvádí ředitel školy Milan Timko.

Prezentovaly se především firmy z oblasti strojírenství a elektrotechniky, ale i zaměstnavatelé, kteří hledají například IT odborníky. Stánky tak byly poměrně rozmanité a dá se říct, že zájem byl o všechny. Žáci se vyptávali, bavili se se zástupci firem, odnášeli si kontakty i různé propagační materiály.

„Také se domlouvali na praxích a tak dále,“ dodává ředitel. „Moc nás těší, že byl z řad žáků opět tak velký zájem, že byli aktivní a pro informace si došli. Uvědomují si, jak významná akce to pro ně je. Že kontakt, který navázali, může být důležitým kariérním krokem. Zároveň mohou počítat s tím, že je naše škola perfektně připraví na budoucí uplatnění!“

Galerie k článku

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:00 – 14:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down