S Erasmem anglicky

Již druhým rokem podporuje naše škola mobility vždy dvou učitelů do zahraničí s cílem zvýšení jejich jazykové vybavenosti. Jedná se o dvoutýdenní kurzy angličtiny dle vlastního výběru učitele z nabídky země, kde je mobilita realizována. Letos se intenzivního dvoutýdenního kurzu obecné angličtiny na Maltě účastnila dvojice Ing. Miroslava Smítková a Mgr. Radek Brůžek.

Při samotném pobytu v zahraniční je kromě jazykových dovedností rozvíjena i oblast sociální, kdy učitelé mají možnost sdílet své zkušenosti a pocity s lidmi jiných národností a profesí. Při pobytu je rovněž posilováno pozitivní přesvědčení o důležitosti evropské soudržnosti. V neposlední řadě jsou učitelé v pozici žáka inspirováni učebními metodami svých lektorů. Všechny tyto zkušenosti mohou
promítat do vlastní výuky na půdě naší školy.

Mobility učitelů mají podpořit profesní růst a komplexnost učitelů naší školy. Učitelé, kteří prošli mobilitou za účelem zdokonalení angličtiny, budou školou primárně využíváni jako pedagogický dozor při mobilitách studentů, respektive při jejich praxích v zahraničních firmách.

Informace o dalších mobilitách, které proběhly v předchozích letech, najdete na stránce Erasmus+.

Galerie k článku

Podpořte nás sdílením

facebook
Twitter
linkedIn
Střední odborná škola strojní
a elektrotechnická Velešín
Velešín, U Hřiště 527, 382 32
Pracovní doba: 6:00 – 14:00
IČ0: 00583855
DIČ: CZ00583855
IZO: 000583855
Datová schránka: a3dh72q
chevron-down